Slider

Op 19 juni 2013 brachten W. Alexander en Maxima een bezoek aan s-Heerenbroek. Het koningspaar heeft L' Essence de Mastenbroek overhandigd gekregen samen met nog meer leuke producten. Dit is natuurlijk geweldig en wij zijn enorm trots.

, nu verkrijgbaar in 2 maten...

NAVULDAG ZATERDAG 28 MEI VAN 10 UUR TOT 12 UUR 2016

L' Essence de mastenbroek
 
L'Essence de Mastenbroek is een parfum dat het leven in de polder Mastenbroek in verschillende geurschakeringen uitdrukt.
Mastenbroek stamt uit de late middeleeuwen en is een gaaf voorbeeld van een Nederlandse polder, gelegen tussen Zwolle, Hasselt en Genemuiden. Kaarsrechte wegen doorsnijden het lage land, de sloten weerspiegelen de veranderlijke luchten waarlangs boerderijen op hoge terpen de verre horizon in kijken.

Inwoners uit Mastenbroek, voornamelijk veehouders, die al generaties in deze polder wonen en werken namen deel aan bijeenkomsten van de Essenceclub.
Zij formuleerden uit welke geursensaties L'Essence de Mastenbroek moest bestaan.
Inhoud: Essenties van lucht, wolken, water, vee, gras en grond.

In de polder Mastenbroek zal ook een Essencebron komen waar u eenmaal per jaar de grote flacon van 50 ml gratis kunt navullen.
Verdere informatie hierover volgt...

L'Essence de Mastenbroek is verkrijgbaar in 2 maten, 3 ml en 50 ml. Beiden zijn verpakt in een mooi doosje met beelden van de Polder Mastenbroek aan de binnenzijde. Ook is een mooi boekje ingesloten waarin het verhaal van de parfum en de Polder Mastenbroek is opgetekend.

Voor bestellingen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. De L'Essence kan tegen vergoeding worden verstuurd.  Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom bij ons in de theeschenkerij. De openingstijden vindt u elders op deze website.

Voor meer informatie over L'Essence de Mastenbroek verwijs ik u graag door naar de website:
www.essencemastenbroek.nl/nederlands/  

hetasjesgoed 246 Asjesgoed-0514

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook
twitter